divendres, 30 d’octubre de 2015

Mas Casamitjana, una bona elecció per visitar la Garrotxa

És la primera vegada que dediquem una entrada del  blog per parlar d'un allotjament. Mai ho havíem fet fins ara i és que per una o altra raó mai havíem encertat del tot i no havíem trobat un lloc tan perfecte per passar uns dies amb els menuts. Vam tindre molta sort perquè ningú ens el va recomanar, el vam trobar a través de la pàgina web de turisme de la Garrotxa. Com ja vos contàrem en l'anterior entrada este web té un servei molt interessant per trobar allotjament, es tracta d'una base de dades que llança la consulta a totes les cases rurals, campings, apartaments, etc de la zona per què aquella que complixca les vostres comanades es pose en contacte amb vosaltres. Nosaltres cercaven una casa rural de lloguer íntegre, amb dos habitacions, que estiguera fora d'un poble i amb espai per córrer i jugar els xiquets. A les poques hores ja teníem més de 5 correus amb diferents ofertes. Vam consultar una a una totes les webs i la que més ens va agradar va ser Mas Casamitjana.Mas Casamitjana es troba a prop d'Olot, concretament en el camí que va cap a Batet de la Serra, el qual es desvia des de la carretera que va d'Olot a Santa Pau, just la carretera que passa per la fageda de En Jordà. Es troba en el cor mateix de la Garrotxa. La situació es perfecta. És fácil arribar al poble més gran que és Olot si voleu comprar menjar, medicines o simplement visitar-lo, està al costat de tots els atractius de la comarca: la fageda, Santa Pau, Besalú, els nombrosos volcans... i alhora es troba aïllat i rodejat de boscos de faigs, roures i castanyers.És una masia on també és dediquen a la ramaderia per la qual cosa hi ha molt d'espai de pastura on podreu vore vaques i cavalls. També hi ha una granja amb gallines, ànecs, conills, coloms... Nosaltres guardàvem les deixalles orgàniques i de bon matí anàvem a donar-li a les gallines les restes del sopar, als conills els donàvem pa i ens passejàvem amb la frescor del matí a dir bon dia als cavalls. Va ser una experiència que a Joan li va encantar, encara que el que més li va sorprendre es vore com dormien les gallines a poqueta nit.


Té tres construccions d'allotjament: la casa  amb cinc habitacions, la cabanya amb tres i la que nosaltres ocupàrem que és una altra cabanya amb dos habitacions  i que no es troba descrita al web. Teníem una estada enorme per menjar, descansar als sofàs  i cuinar, tenia dos habitacions molt amples i un bany de tamany perfecte. Tot es trobava molt cuidat i net. A la cuina no faltava de res, la calefacció funcionava perfectament, teniem tot el necessari i a més a més, el més important si viatges amb xiquets, en el moment que fèrem la reserva ens demanàrem què anàvem a necessitar. Quan arribàrem allí estava tot i més, la trona i el bressol per a Guillem, les tanques per al llit de Joan i una pastera, una mena de baül enorme ple de joguets i llibres. Va ser el primer que Eva, l'ama del lloc, va mostrar a Joan i se'l va guanyar de seguida. Amb este gest ja vos podeu fer a la idea que el tracte és boníssim i vos faran sentir com a casa.


Nosaltres arribàrem de nit i no vam ser conscients fins el dia següent del lloc tan bonic on havíem arribat. En front mateix de la casa teníem una extensió enorme de gespa amb engrunsadores, un arener, una caseta, motos de joguet, tricicles, bicicletes..., un poc més a l'esquerra més lloc per córrer i més engrunsadores i cap a la dreta una granja per gaudir dels animals.


Sense cap mena de dubte un lloc perfecte per visitar la Garrotxa, per descansar, per eixir a caminar, per descobrir la gastronomia de la zona, per passar una setmana i no avorrir-vos. Un lloc ideal per fins i tot no eixir d'ell en tot el dia.Nosaltres ho tenim claríssim tornarem i esperem fer-ho amb amics per gaudir en grup i amb més xiquets de tot açò, per fer-nos una torrà mentres els menuts juguen tranquilament, per banyar-nos a la piscina si anem en estiu, per fer milers de coses que ens oferix este lloc i que s'han quedat pendents.


Joan ens demanava tornar a la casa per jugar amb altres xiquets que també s'allotjaven allí i per primera vegada a nosaltres no ens importava tornar-hi. Per cert, potser vos interessarà saber-ho, la relació qualitat-preu des del nostre punt de vista és genial. Vos el recomanen encaridament!

1 comentari :

  1. Nosaltres hi hem estat aquest juny una setmana.
    Preciós el paisatge i fantàstica l'atenció rebuda !!!
    Tornarem !

    ResponElimina

Ens interessen moltíssim les vostres experiències, voleu compartir-les amb nosaltres?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...