dimecres, 14 d’octubre del 2015

Dos raons de pes per visitar la Garrotxa

En castellà diuen que «a la tercera va la vencida» i això és el que ens ha passat a nosaltres amb la Garrotxa. Des que va nàixer Joan ha estat en el nostre cap anar a la Garrotxa ja que no trobàvem més que bones paraules en la xarxa i també a alguns amics, de fet vam estar a punt d'anar un parell de vegades però entre l'estiu de l'embaràs de Guillem que no vam poder anar a cap lloc i este estiu, per altres raons, ens havíem quedat amb les ganes. Però per fi este cap de setmana del nou d'octubre hem aconseguit passar uns dies fantàstics a terres girondines.

Un dels engronsadors de Mas Casamitjana
Hem tornat convençuts de què la Garrotxa és una destinació perfecta per viatjar amb xiquets i vos anem a donar dos raons de pes per convéncer-vos:

En primer lloc, l'allotjament o més bé la forma de trobar l'allotjament. La Garrotxa és una comarca de Girona i té un web molt complet on podreu trobar un cercador meravellós per encertar amb la casa ideal per al vostre perfil familiar. Des que tenim fills apreciem moltíssim trobar llocs còmodes i adaptats a ells, quan anàvem a soles buscàvem un lloc on dormir que estiguera bé de preu i poc més - almenys era la nostra manera de viatjar - ara que anem amb els dos menuts passem més temps en l'allotjament, ells han de descansar més i necessiten temps per jugar i estar al seu aire.

Tot açò estava davant la nostra porta en Mas Casamitjana


Així que la cerca d'allotjament sempre suposa molt de temps, encara que sempre trobes consells en blogs de viatges amb xiquets. Bé, al web de la Garrotxa tenen un cercador on tu filtres com vols que siga la teua estada; el tipus de casa, dies, les dates, si vas amb animals... i la possibilitat d'incloure en observacions el que busques concretament. Envies la consulta i a les hores comences a rebre correus electrònics de diferents cases que tenen espai en les dates que busques i que complixen els requisits que demanes. Ells vénen a tu, no heu d'anar un a un preguntant i mirant, ells van oferint-te mentres elegixes el que més t'agrada. I nosaltres vam encertar totalment amb Mas Casamitjana.

En segon lloc, la ubicació i les opcions que ens pot donar. La Garrotxa es troba en el Prepirineu, en un lloc preciós i molt especial per tractar-se d'una zona volcànica - i és que en la península no tinguem massa possibilitats de vore volcans de prop. A més a més està ple de racons màgics i d'espais amb rutes curtetes que és a hores d'ara el que nosaltres busquem. Com ja sabeu Joan ha fet tres anys i la motxilla ja l'ha cedida al menut, així que hem de fer rutes de pocs quilòmetres per gaudir de l'experiència.

Camí del volcà del Croscat

En la Garrotxa hem fet tots els dies rutes de 3 o 4 quilòmetres molt boniques, senzilles i motivadores. Esperem d'ací no res contar-vos-les totes. En la Garrotxa hi ha espais clàssics on cal anar com la Fageda d'En Jordà, el volcà de Montsacopa, el volcà de Santa Margarida, el de Croscat... i poblets de conte com Besalú o Santa Pau. Esta molt bé situada ja que des de la Garrotxa podeu anar al Pirineu, a passar el dia a Girona o fins i tot a la costa.

Poc a poc esperem contar-vos les rutes, parlar-vos de la nostra experiència en el Molló Parc amb els animals del Pirineu i donar-vos goleta per anar al Mas Casamitjana a passar uns dies.
Nosaltres hi tornarem de segur i esperem fer-ho amb Candela i Júlia, les nostres companyes de muntanya!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Ens interessen moltíssim les vostres experiències, voleu compartir-les amb nosaltres?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...