dilluns, 31 de març del 2014

10 raons per tornar a la propera trobada de Valencia peque universo

Este cap de setmana no hem anat a la muntanya però estem tan baldats com si haguérem pujat el Penyagolosa.  Dissabte passat, 29 de març, teníem altres plans més urbanites i perfectes per un dia tan núvol i ventós com el que va fer... assistir a la primera trobada de mares i pares bloggers valencians!!!!


És la primera vegada que utilitzem el bloc per parlar d'alguna cosa que no estiga relacionada amb la muntanya però València peque universo s'ho mereix de totes totes. A través del  facebook ja hem parlat en més d'una ocasió d'este grup de quatre mares blocaires (així es diu en valencià) valencianes que han tirat endavant un meravellós projecte per mantindre informats els pares i mares de totes les activitats que poden fer amb els seus fills, difondre espais per disfrutar amb ells i  reunir en una mateixa plataforma a totes les mares i pares que gestionen un bloc i es dediquen a parlar de xiquets en la xarxa des de qualsevol punt de vista. Uns parlem de muntanya i de viatges, altres de manualitats, educació, criança, moda... o simplement compartixen les seues experiències en el nou rol que els ha tocat viure amb el naixement del nou fill.

Com que sempre ens ha agradat fer colla, i en definitiva el comboi (quina paraula més bonica!!!) ahí ens hem clavat. Un bebé en la motxilla forma part d'esta comunitat i per eixa raó tenim al nostre bloc la insígnia de Valencia peque universo.

Per què estem bocabadats? i encantats, i contents, i feliços i.....amb ganes de tornar a fer més coses amb elles... perquè ens ha encantat participar-hi en esta primera trobada per moltíssimes raons. No ho podem contar tot, i el més segur és que oblidem algú, però vos donarem les 10 raons de per què ens han deixat bocabadats...

  1. Organitzaren la festa en Que viene el lobo! per a nosaltres el millor local que hi ha València per anar amb xiquets per milers de raons: l'espai enorme, la separació que hi ha de les zones de joc i cafeteria, per com estan de nets i cuidats els espais (cosa que no es veu en altres locals per a xiquets).... però sobretot per l'amabilitat i estima de la parella de germanes que gestionen el local i la resta de cambrers i monitors amb tot el món, grans i menuts. Es com estar a casa i sempre amb un somriure (que bé!!!). Tenien muntada una festa plena de planetes i extraterrestres, molts tallers per als xiquets i molts joguets i espai per a jugar els més menuts com Joan.

  2. Aconseguiren un fum de col·laboradors que cediren regals per a la trobada  i que l'equip de Valencia peque universo va sortejar entre tots nosaltres. Joan va tornar amb una caixa de màgia que guardarem fins que siga més major cedida per la Casa museu de la màgia de Polinyà del Xúquer. Van repartir de tot fins i tot cuina gegant de fusta de KidKraft!!! Sentim moltíssim nomenar soles este regal però és que era massa per a la carabassa, l'enveja de tots i totes. A més a més ens donaren una bossa plena de regalets personalitzats per l'edat dels fills... Joan està encantat amb la seua nova girafa de Bebitus.com

  3. Ens presentaren la web i la nova àrea privada per estar informats de totes les activitats i trobades dels i les blocaires valencianes. Esta part visible només per a nosaltres té un projecte interessant l'anomenat "banc de proves" on s'exposaran productes de diferents empreses per ser testejats pels blocaires i els seus fills. Des d'ací volem fer una cridada a les empreses de motxilles de muntanya, als que fan equips tèrmics, als que fabriquen termos... i tot allò que ajude a l'organització de les famílies amb bebés que eixim a la muntanya. Volem ser el seu  banc de proves!!! Crec que Deuter no ens sentirà des d'ací... quin fàstic...
  4. Sentírem xarrades molt interessants sobre autonomia, intel·ligència emocional i els nadius digitals de la mà de Caputxeta creativa, Escuela de Super padres i Con tic y corazón

  5. Coneguérem altres blocaires que parlen de viatjar i fer eixides amb els xiquets, mares que intenten demostrar com nosaltres que tindre un fill no vol dir clavar-se en casa i no eixir. Ens trobàrem amb Suzanne, una mami holandesa que escriu Menudos viajeros i a Mª José de Con los niños en la mochila que va demostrar ser tota una mare viatgera, va vindre amb els seus 3 fills des d'El Campello (Alacant per si algú va perdut) per passar el dia amb tots nosaltres.

  6. Li posarem cara a blocs que ja seguíem de roba i complements per a xiquets que ens agraden molt. Coneguérem a Marta de Chincha Rabincha  i a Isabel de La maleta de las camisetas

  7. Dinàrem amb molt bona companyia. Compartírem taula amb Sara, una part del cor de Valencia peque universo i blocaire de Caminando con Marc, amb Belén de El bote de los deseos i amb Teresa fundadora de tutete.com. Parlàrem del món, o més bé de l'univers dels xuplons (anem a encomanar a tutete.com uns xuplons d'un bebé en la motxilla, ja vos els mostrarem!), del començament del projecte de Valencia Peque Universo, de les idees per organitzar una festa amb tota la dolçor d'un pot ple de desitjos, de viatjar a Dinamarca... Ho passàrem molt bé!

  8. Tenim una nova xapa per al carro de Joan de Valencia peque universo regalet de tutete.com

  9. El pare sherpa va fer més de pare que de blogger però s'ho va passar genial i no es va angoixar gens ni miqueta, la qual cosa és molt important per poder disfrutar tots. Es va disfressar de marcià, va acompanyar Joan amb el carro de la compra de joguet de banda a banda del local i va disfrutar de conéixer nova gent. 

  10. Coneguérem a Valentina de Lacitos on the door, l'ànima italiana de Valencia peque universo, i li hem encarregat la "pajarita" divertida que anem buscant per a que Joan vaja molt elegant a la comunió del seu cosí.
Què més volem! Hem conegut nova gent molt interessant, ho hem passat molt bé i fins i tot tenim "pajarita" (esperem que de dinosaures) per a Joan, no podem demanar més! 

Esgotats vam acabar, així i tot encara anàrem a la Fonteta per vore com el València Bàsquet guanyava de miracle!!! Quin dia més llarg i intens!!! i amb una hora menys per poder dormir!!! Uff!

Gràcies per tot xiques. Fins la propera trobada, no faltarem!!!

15 comentaris :

  1. Guauuu... Me tenéis con la piel de gallina... Gracias a los 3 por venir, por disfrutarlo tanto y por decir esas palabras tan bonitas..

    Un placer contar con vosotros en nuestro Universo Blogger.. Y a mí también me encanta el "comboi"

    Un abrazo para todos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El placer ha sido nuestro!!! Nos encontraremos pronto para continuar con el "comboi" de Valencia peque universo!!!

      Elimina
  2. ¡Ostras no sabía que bloguero se decía blocaire! Nunca te acostarás sin saber una cosa más jajajaja ^^ ¡Me ha molado el punto 3! Qué buena eres jajajajajajajaja
    Me encantó compartir mesa con vosotros, ¡sois geniales! Espero veros en la próxima, me alegro mucho de que os gustara tanto tanto tanto ^^ ¡Estas cosas hacen que todo merezca la pena! Un besoooooooooo

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sabes la de palabras bonitas que se desconocen en valenciano, pero para eso estamos para sacarlas del cajón ¿A que mola el punto 3? Nos ofrecemos para probar todo lo habido y por haber de la marca Deuter, que es de las mejores de montaña pero creo que no nos oirán.
      Nos vemos el día 12!

      Elimina
  3. Amparo, m'ha encantat el teu post. I ser, junt amb Suzanne, una de les teues 10 raons... simplement, m'ha emocionat!!! Em va encantar conéixer't i espere que ens vegem molt prompte. Mentres tant... ens veiem per les xarxes. Una besadeta. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Mª José! Ja soc seguidora del vostre facebook així que no em perdré cap de les vostres aventures... i mira que anar amb tres criatures per ahí ja és una aventura. Besets!

      Elimina
  4. Me han encantado tus 10 razones y las comparto todas desde la primera hasta la última...aunque me hubiera gustado dinar más cerca de vosotros para hablar más tiempo!! Aunque tendremos tiempo de vernos a menudo por el colegio, jejeje!!
    Estamos en contacto por la pajarita que me hace mucha ilusión hacer para tu peque.
    Un abrazo grande y hasta muy pronto!!
    Valentina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Valentina, ¿y una a juego para el padre te atreves? Para ir calentando motores con el tema me gustaría una tela de fondo azul marino y con pequeños dibujitos. La preferencia son dinosaurios pero en su defecto los chicos se conforman con otros dibujos mientras sean divertidos. Hablamos!

      Elimina
  5. Me ha encantado tu post Amparo!!! Muchísimas gracias por incluirnos como una de las 10 razones!! :-D Fue un placer conocerte y charlar contigo, ahora ya tengo fichado tu blog, que no lo conocía y como a nosotros también nos mola salir de vez en cuando a la montaña con Laura, más de una vez lo consultaremos para ver las excursiones que nos cuentas...jejejeje!!! Seguro que nos vemos en más ocasiones incluso igual coincidimos por el barrio, que vivimos bastante cerquita...jejejeje!!! Un besazo y un abrazo!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nos tenemos que encontrar en el parque seguro! y sigo pendiente de encargar ese pedazo de garaje para coches!!! El día que lo haga saldrá en el blog fijo.
      Besos

      Elimina
  6. Ayyy! Muchísimas gracias por haber venido. Nos alegramos de que estuvierais como en casa y poder acompañaros en un día tan importante. Fue una mañana chulísima, sois tod@s un encanto. Auuu...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como siempre es un placer ir a Que viene el lobo! y que saltéis cuando os dejamos bote, que tengáis tiempo de reir y jugar con los niños mientras servís mesas, que seáis tan amables y que os haga tanta ilusión ver a nuestro hijo Joan con su camiseta de lobo!
      Nos vemos pronto chicas!

      Elimina
  7. ¡Sin palabras! Eso sí, qué sonrisa tenemos ahora después de leerte. El peque, con esa camiseta, estaba para ¡contratarlo! Un besazo y hasta pronto

    ResponElimina
  8. Acabo de aprender una palabra nueva en valenciano, blocaire, je je je. Si hay una cosa que me da rabia es llevar 9 años viviendo ya por aquí y no hablarlo. Lo entiendo pero no lo hablo si papá piojo lo hubiese hablado otro gallo hubiera cantado. Eso sí, ahora con el guerrero piojo lo aprenderé a marchas forzadas, je je je.
    Besitos avainillados

    ResponElimina
  9. Demà li diré a la meua professora de valencià que estic fent un gran treball difonent la nostra llengua!!!
    Elva anima't que tens la sort de viure en una terreta amb dos idiomes i el valencià és preció i té paraules meravelloses com blocaire. Saludets al "guerrer poll"

    ResponElimina

Ens interessen moltíssim les vostres experiències, voleu compartir-les amb nosaltres?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...